Amsterdam

Raamgracht 4,6 en 8

Raamgracht 4, Amsterdam – AURELIO.

Raamgracht 6 & 8, Amsterdam – AURELIO.

(Alle zes de LOFTS zijn inmiddels verkocht.)

Zelden was de naam van de gracht toepasselijker dan bij dit monumentale pand aan de Raamgracht. De enorme raampartijen met roedeverdeling staan garant voor een prachtige lichtinval én fenomenale uitzichten. Ook omdat het pand gelegen is op een markante locatie in het hart van de Amsterdamse binnenstad: de hoek van de Kloveniersburgwal en de Raamgracht.

Aurelio ontwikkelt in dit rijksmonument zes unieke, royale LOFTS met oppervlakten van 276 m2 tot 310 m2 en plafonds tot maar liefst 5,20 m hoog. Met respect voor de karakteristieken van dit bijzondere pand wordt wooncomfort gecombineerd met moderne en tijdloze luxe. De in dit project aangeboden LOFTS, met een dergelijke omvang, met lift en elk een eigen buitenruimte en op zo’n markante locatie zijn – met recht – een zeldzaamheid te noemen.

Architectuur en ligging

Het stempel dat de architectuur en de ligging van het pand op de zes LOFTS van Raamgracht by Aurelio drukt, is groot. De raampartijen zorgen voor een unieke lichtinval en een bijzonder contact met de buitenwereld. De hoge plafonds geven de LOFTS een ongekend ruimtelijk gevoel. Licht, ruimte en uitzicht, op twee van de oudste grachten van Amsterdam.